MUNcontactformulier


Door het onderstaande formulier in te vullen kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.

OVERMUNmobiel.nl

MUNmobiel.nl heeft een selectie van de voordeligste en meest populaire webshops van mobiele aanbieders binnen Nederland gemaakt. Hierbij kijken wij naar de naamsbekendheid, bewezen kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, prijs/kwaliteit en het product assortiment.

De webshops van alle aanbieders zijn door onze advertising partner Zanox.nl goedgekeurd alvorens deze door ons worden weergegeven in MUNoverzicht op MUNmobiel.nl, MUNabonnement.nl, MUNsimonly.nl en MUNprepaid.nl. Voor specifieke informatie over abonnementen, voorwaarden en klantenservice verwijzen wij u door naar de websites van de verschillende providers.

‘MUN’ is een idee van ECOM Development BV uit Uden. Meer informatie over MUNonline.

MUNantispam

MUNmobiel.nl verstuurd gratis een wekelijkse TOP5 naar alle inschrijvers waarvan het e-mail adres door middel van optin is bevestigd.

Er zijn in Nederland strikte regelgevingen omtrent het versturen van spam, deze worden door MUNmobiel.nl volledig nageleefd en gerespecteerd.

MUNmobiel.nl verstuurd de TOP5 ook naar bevestigde e-mail adressen verkregen vanuit andere EIGEN concepten. Enkele voorbeelden van deze concepten zijn:
- WebFlitser.nl
- Webwinkel-gids.nl
- ShopToppers.nl
- Linki.nl

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw e-mail adres in het verleden voor een van deze concepten gebruikt is. Is dit naar uw weten niet het geval en ontvangt u toch de TOP5, laat het ons even weten via het contactformulier zodat we uw e-mail adres uit ons systeem kunnen halen.

Ontvangt u de TOP5 en heeft u hier geen behoefte meer aan, kunt u zich afmelden door eenmalig op de afmeld link onder aan de mail te klikken. Hierna zult u de TOP5 niet meer ontvangen.

MUNadresgegevens

ECOM Development BV
Protonenlaan 2
5405 NE Uden

LIKEMUNspreuk