IEDEREEN IS DOL OP 'MUN' MOBIEL!

Welkom op MUNmobiel. Oer Hollands gepresenteerd met ruime keus in voordelige abonnementen, de nieuwste toestellen en simonly deals. Alleen de allerbeste aanbieders en u betaald geen cent te veel!

Simonly

Geen nieuwe telefoon nodig? Dan is een simonly abonnement misschien iets voor jou. Bekijk onze simonly aanbiedingen.

Prepaid

Bel je per maand minder dan 20 minuten dan is prepaid bellen extra voordelig. Je zit dan niet aan een abonnement vast en SMSen is goedkoper. Bekijk onze prepaid aanbieders.

MUNmobiel

Bij MUNmobiel kun je nieuwsberichten vinden die betrekkingen hebben tot mobiele telefoons en abonnementen. Daarnaast kunt u een overzicht bekijken van de spreuken die ingezonden zijn door andere gebruikers.

Heeft u een vraag, stel deze dan gerust onderaan de pagina.

MUNspreuk

Bij MUNmobiel kun je een tegel winnen voor jezelf en 3 vrienden! Dit kun je doen door een leuke spreuk te verzinnen en deze vervolgens aan de rechterkant van de homepage naar ons op te sturen.

Vervolgens zal er een plaatje worden gegenereerd van de tegel met jouw spreuk erop, die dan op MUNmobiel en op facebook wordt geplaatst. Wordt jouw tegel het meest geliked dan win je de tegel met jouw tekst erop voor jezelf en 3 vrienden.

MUNabonnement

Heb je een nieuwe mobiel nodig en wil je hier graag een abonnement bij afsluiten? Bij MUNabonnement kun je gemakkelijk zoeken naar abonnementen van verschillende providers voor een mobiel naar keuze.

MUNsimonly

Ben je op zoek naar een simonly abonnement dat bij jouw past? Ga dan naar MUNsimonly waar je uitgebreid kan zoeken naar verschillende sim-only abonnementen van verschillende providers.

MUNnieuwsbrief

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijft u altijd op de hoogte op het gebied van mobiele telefoons en aanbiedingen van verschillende providers.

HEB JIJ DE HOLLANDSE NUCHTERHEID?

Word jouw spreuk het meest geliked, dan win jij deze op een uniek tegeltje voor jezelf en 3 vrienden.


MUNgebruikers

LIKEMUNspreuk