MUNervaringdelen

Samsung: record aantal bestellingen Galaxy S4

Door Roy op 26-04-2013 17:16

blackberry

De Galaxy S4 ligt morgen in de Nederlandse winkels en is volgens Samsung al 30.000 keer voorbesteld. Dat is meer dan de maandelijkse verkoop van toptoestellen.

Zaterdag landt de Galaxy S4 in 155 landen, waaronder Nederland. Het toestel blijkt vooraf al bijzonder populair en is volgens Samsung in Nederland al rond de 30.000 keer voorbesteld bij mobiele providers, een nieuwe record.

De voorverkoop in heel Europa ligt bovendien 50 procent hoger dan vorig jaar mei bij de Galaxy SIII, toen de productiecapaciteit ook al onder grote druk stond.

'Zeer tevreden'

Provider T-Mobile laat weten dat de voorverkoop bij hen 25 procent hoger dan bij de Galaxy SIII. Exacte aantallen wil de provider desgevraagd niet bekend maken, behalve dat het bedrijf “zeer tevreden is”, aldus woordvoerder Michael Vos. KPN en Vodafone doen desgevraagd geen uitspraken over (voor)verkoopcijfers en aantallen. 

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung wordt morgen op diverse plekken in Nederland feestelijk onthuld. Met aanbiedingen zoals extra korting over de looptijd van het abonnement bij de providers en een extra 64 GB-geheugenkaart via Samsung wordt de verkoop verder opgestuwd.

Niet alle winkels bevoorraad

De S4 ligt vanaf morgenochtend in de Nederlandse winkels. Het Zuid-Koreaanse concern liet gisteren nog weten dat het op sommige plekken in de wereld vertraging verwacht bij de aanlevering van het toestel.

“Door een recordaantal aanvragen zou het kunnen dat niet alle winkels direct vanaf zaterdag bevoorraad zijn. Al verwachten we geen mega leveringsproblemen”, meldt Samsung-woordvoerster Anne ter Braak aan Webwereld.

Op die plekken waar schaarste wordt verwacht, wordt de komende weken alsnog aan de vraag voldaan, stelde Samsungs topman Lee-Don-joo, verantwoordelijk voor de verkoop en marketing, donderdag in een statement. Analisten verwachten dat de nieuwe Galaxy de komende maand meer dan 10 miljoen keer verkocht kan worden.

MUNaanbevolen producten:

Hi
Nokia 206 ()
Belminuten: 1000
Smsjes: Onbeperkt
Datalimiet: 4000
Hi
BlackBerry Q10 ()
Belminuten: 75
Smsjes: 75
Datalimiet: 0

HEB JIJ DE HOLLANDSE NUCHTERHEID?

Word jouw spreuk het meest geliked, dan win jij deze op een uniek tegeltje voor jezelf en 3 vrienden.


MUNgebruikers

LIKEMUNspreuk